Euclides

Euclides helpt u om grip te krijgen op uw informatievoorziening, op basis van onze heldere visie en uitgebreide ervaring. Samen met u formuleren we concrete doelstellingen, analyseren we informatiestromen op betrouwbaarheid, consistentie en bruikbaarheid. Op basis hiervan ontwerpen we architecturen, processen en systemen die de complexiteit beheersbaar maken. Zo realiseren we een betrouwbare, inzichtelijke en toekomstvaste informatievoorziening, waarmee u beter kunt sturen

'Wij' als kernwaarde

Euclides is geïnspireerd door het boek ’African Tribal Management‘ van Willem de Liefde. Hij beschrijft de stammencultuur in zuidelijk Afrika en hoe leiders worden gekozen. Ons Westerse denken kenmerkt zich door ’ik denk, dus ik besta‘, het Afrikaanse denken door ’ik ben, omdat wij bestaan‘. Om als groep succesvol te zijn, maken leiders en groepsleden daarom hun ego ondergeschikt aan hun gezamenlijke belangen. Onze  kernwaarden zijn hierop gebaseerd en fungeren als leidraad bij al onze activiteiten. 

 

 

  

 

 

Contact

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Martin Genuit, tel. +31 (0)6 304 18 297.

Euclides - de juiste beslissing. 

Waarom Euclides

 • 1
  Betrokken

  Wij voelen ons betrokken en verantwoordelijk voor de adviezen en oplossingen die wij leveren. Buiten voordeel voor de klant willen we trots kunnen zijn op onze prestaties.

 • 2
  Deskundig

  Deskundigheid vormt de basis van onze diensten. Ervaring in het bedenken van oplossingen en natuurlijk ook het leren van fouten maakt onze mensen uiteindelijk waardevol voor onze klanten.

 • 3
  Onafhankelijk

  Vanzelfsprekend is Euclides onafhankelijk van producten of leveranciers. De wensen en behoeften van onze klanten staan voorop. Belangenverstrengeling zou afdoen aan de kwaliteit van ons advies.