Samenwerkingen

Wij werken samen met een aantal organisaties die onze kennis en kunde op een uitstekende manier aanvullen. Voor diverse projecten schakelen wij deze collega's in die op bepaalde terreinen over specifieke kennis en expertise beschikken, complementair aan Euclides.

Iparq

IparQ is gespecialiseerd in het realiseren van managementinformatie vanuit diverse parkeersystemen met als doel deze informatie te gebruiken om de bedrijfsvoering van parkeerbedrijven te verbeteren. IparQ levert advies en beschikt over een bewezen standaard datawarehouse-oplossing, IparQ Insight, waarmee zij snel en betrouwbaar operationele gegevens uit uw parkeersystemen kunnen omzetten in waardevolle managementinformatie

EsperantoXL

EsperantoXL is sterk in het effectief koppelen van systemen en het beter laten aansluiten van systemen op uw operationele bedrijfsprocessen. Wij schakelen EsperantoXL in bij vraagstukken op het gebied van systeem- en data-integratie, onder andere bij de Nederlandse Spoorwegen.

Spinweb

De Spinweb Vereniging is de branchevereniging voor middelgrote detacherings & consultancy bureaus. De vereniging behartigt de belangen van haar leden, deelt kennis, organiseert bijeenkomsten en bevordert samenwerkingen.Spinweb heeft een uniek matchsysteem ontwikkeld om “vraag en aanbod” van (tijdelijk) personeel tussen bedrijven op elkaar af te stemmen. Zoals makelaars met Funda werken, werken onze leden met Spinweb. 

Decido

Decido is een management adviesbureau dat zich richt op verbetering van de besturing en de resultaatgerichtheid van organisaties. Wij schakelen Decido in om de koppeling van bedrijfsstrategie naar managementinformatie te realiseren. Onder andere bij de NPO en de ANWB hebben wij samengewerkt.

Synergize

Synergize is een netwerkorganisatie, die gespecialiseerd is in het verbinden van de juiste kennis aan uw (kennis)organisatie op velerlei gebied. Door samen te werken onderstaat synergievoordeel, waarbij kennis en ervaring wordt gedeeld: “1 + 1 > 2”.

Contact

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Martin Genuit, tel. +31 (0)6 304 18 297.

Euclides - de juiste beslissing.